Borek #1


Malzemeler:

  • Iki adet yufka
  • Uc tane yumurta
  • 125 gr yag
  • Bir su bardagi rende peynir
  • Iki orta domates
  • 1-2 yesil sivri biber
  • Uc su bardagi sut
  • Bir cay kasigi kabartma tozu
  • Bir cay kasigi tuz
  • Bir cay kasigi karabiber

Yumurta, sut ve yag genis bir kapta cirpilir. Domates ve biber dogranir ve karisima eklenir. Tuz, karabiber ve karbonat eklenir. Yufkalar kucuk kucuk parcalanir. Eklenir, karistirilir. Yaglanmis firin kabina dokulur. Karisim kalin olmamali. 175 dereceye isitilmis firinda pisirilir.

Biber eklenebilir. Sosis/salam/sucuk dogra. Pisitikten sonra ketcap sur, kekik dok, rende kasar dok. Kasar eriyene kadar firinda kalacak.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w

Connecting to %s