Isırgan çorbası


Yet another halis mulis Karadeniz yemeği.

Malzemeler:

  • Bir demet ısırgan
  • Bir demet nane
  • İki tane soğan
  • Kıyma
  • Un
  • Tereyağı
  • Tuz

Otları yıka, haşla ve blenderdan geçir. İki yemek kaşığı unu karışıma ekle. Topak topak olmaması için onu da blenderdan geçir. Soğanı tereyağında kavur. Kıymayı da kavur. Hepsini çorbaya ekle.

İlk deneme sonucu: Çok başarılı. 😀

Not: Yanına kuru veya taze soğan ve mısır ekmeğiyle yeniyormuş.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s