Karniyarik


Bunu nasil olduysa hala yazmamisim.

Malzemeler:

  • Patlican
  • Kiyma
  • Bir orta sogan
  • Uc orta domates
  • Salca
  • Tuz
  • Karabiber
  • Maydonoz
  • Zeytinyagi

Sogan, domates, maydonoz kombinasyonunu islemden gecir, robottan cek. Bunlari zeytinyaginda kavur. Kiymayi bunda kavur, tuz ve karabiber ekle. Patlicanlari alacali bulacali kes, firinda pisir. Karinlarini yar, icine yukarda anlatilan ici doldur. Uzerine domates dilimleri yerlestir. Bir yemek kasigi salcali suyu ekle. Tuz ekle. Pismeye birak.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s